söndag 28 mars 2010

Fullspäckad dag

Har haft Frank här från ca halv nio i morse till strax efter fem men det var inga konstigheter, han var allt en riktigt liten raring. Han sprang mest funt och ropade Hej och Oj! :) Och spanande in Elias alla bilar och så var ju såklart djuren jätte spännande också.

Jag och Leia tog ut Frank och satte oss i sandlådan lite på eftermiddagen och grävde lite, tyvärr var ju inte vädret det bästa och jag ville inte att han skulle bli kall för han hade ingen overall med men lite frisk luft och lite sandätande hanns med i alla fall.

Elias har varit ute med sina kompisar jätte länge och Leia knackade på hos Elias och Lavinia och har varit där och lekt och nu fick hon vara med grabbarna en stund innan det var dags att gå in....Vilken lycka ;)

När barnen kommer in sen så skall vi slänga på en film och bara myspysa galet. I morgon är det dags att återgå till vardagen men det blir en kort vecka för mig om jag har tur, kommer bara jobba måndag, tisdag och onsdag sen fem dagar ledigt.....Hur gött som helst :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar